Future For Assistants

Future For Assistants

Wil jij die carrière waarin én waarmee jij je dromen waar kunt maken? 

Maar is er nog iets wat je weerhoudt? Of weet je niet goed hoe?

 

Zoek jij een future-proof key player waarmee je de ambities van je business waar kunt maken?

Zoek jij GEEN standaard secretaresse?

 

Ik ben er om je te helpen.

Missie Happy & Future-Proof CarrièreMissie Happy & Future-Proof Carrière

Missie Happy & Future-Proof CarrièreMissie Happy & Future-Proof Carrière

Ik help Secretaresses & Assistants om de volgende stap te zetten in hun carrière. Of dit nu een vette promotie is, een nieuwe baan of de stap naar het ondernemerschap als Virtual Assistant.

Mijn naam is Hinke Veldhuizen, eigenaar van Future For Assistants en secretaresse in hart en nieren. Ik heb een fantastische (future-proof) carrière voor mijzelf gecreëerd binnen het secretaressevak. Dit gun ik iedere secretaresse & assistant in Nederland: een future-proof carrière waarin én waarmee ze hun dromen waar kunnen maken!

Met het online coaching programma B.L.O.O.M. is geen ambitie te groot!

Hinke Veldhuizen
Visie op de ontwkkelingen

GEEN standaard secretaresseGEEN standaard secretaresse

GEEN standaard secretaresseGEEN standaard secretaresse

Met Future For Assistants Recruitment match ik gevestigde ondernemers & future-proof key players. Ik help ondernemers het goud en de waarde ontdekken van een ware key-player en help secretaresses & assistants aan hun droombaan.

Een future-proof key player is goud waard voor werkgevers. Jouw assistant begrijpt het ondernemerschap, is een sparringpartner. Kan je inhoudelijk ondersteunen en aan haar kun je jouw klanten toevertrouwen. Ze is je vaak een stap voor en ziet kansen en mogelijkheden voor de business. Ze verdient zichzelf dubbel-en-dwars terug. Zodat jij je kunt focussen op de business, of je eigen kwaliteiten of eindelijk die ambities die je hebt met je business te realiseren.

 

GEEN standaard secretaresseGEEN standaard secretaresse

GEEN standaard secretaresseGEEN standaard secretaresse

Met Future For Assistants Recruitment match ik gevestigde ondernemers & future-proof key players. Ik help ondernemers het goud en de waarde ontdekken van een ware key-player en help secretaresses & assistants aan hun droombaan.

Een future-proof key player is goud waard voor werkgevers. Jouw assistant begrijpt het ondernemerschap, is een sparringpartner. Kan je inhoudelijk ondersteunen en aan haar kun je jouw klanten toevertrouwen. Ze is je vaak een stap voor en ziet kansen en mogelijkheden voor de business. Ze verdient zichzelf dubbel-en-dwars terug. Zodat jij je kunt focussen op de business, of je eigen kwaliteiten of eindelijk die ambities die je hebt met je business te realiseren.

 

Visie op de ontwkkelingen

Waarom Future For AssistantsWaarom Future For Assistants

Waarom Future For AssistantsWaarom Future For Assistants

Als voormalig 'Schoevers-Meisje' en directiesecretaresse, ben ik sinds 2011 als ondernemer actief in het Assistant vak.

Ik stond met de voeten in de klei. Door mij altijd te verdiepen in de ontwikkelingen in het vak en te zorgen dat ik hierin meegroei heb ik een prachtige carrière voor mijzelf kunnen ontwikkelen. En dit gun ik iedere secretaresse in Nederland. Altijd groei, ontwikkeling en uitdaging in je werk. Je doelen en dromen realiseren. Zowel in je carrière als daar buiten. 

Naast het secretaressevak gaat mijn hart sneller kloppen van recruitment. De juiste match vinden die écht werkt. Voor beide partijen. De Assistant de droombaan. De ondernemer een ware key player als rechterhand waardoor zijn/haar business kan groeien en ontwikkelen.

Vanuit mijn ondernemerschap heb ik veel contact met werkgevers, detacheerders, secretaresses en opleiders binnen het secretaressevak. Hierdoor weet ik precies wat er speelt en leeft binnen het vak. Niet alleen de ontwikkelingen, maar ook de uitdagingen en ambities van de secretaresses en ondernemers.

Door mijn ervaring in - en passie voor het secretaresse- en recruitment vak te combineren met alle kennis over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden, weet ik als geen ander hoe je een fantastische (future-proof) carrière voor jezelf kunt creëren en welke future-proof key player goud waard is voor jou en je business. Dit gun ik iedere Assistant en Ondernemer in Nederland. Daarom ben ik Future For Assistants gestart.

Mijn naam is Hinke Veldhuizen - Harders.

Hinke Veldhuizen Over Future For Assistants

Klaar om meer te ontdekken?

Wil jij meer weten over het online coaching traject B.L.O.O.M. of over het Assistants Recruitment? Neem dan nu contact met mij op.