Online Tool Assistant

Online Tool Assistant

Met de online training Online Tool Assistant ben jij klaar voor de toekomst van de secretaresse!

In 7 modules, 23 lessen leer jij werken met Online tools, ze implementeren binnen je huidige baan en erover adviseren naar je werk- of opdrachtgever toe. 

Office 365 G Suite Online Meetings -1
 • Module 1 - Office 365 & G Suite:

  Met Office 365 of G Suite kun jij agenda's- en mailboxen beheren, efficiënt samenwerken in gedeelde documenten en spreadsheets, ontdek je handige communicatietools etc. etc. Het zijn twee pakketten boordevol interessante tools.

 • Module 2 - Online Meetings:

  Efficiënt en effectief vergaderen is al jaren een thema, maar toch zijn er nog flinke slagen te maken soms, deze module met online tools helpt je hierbij! Jij leert online vergaderingen opzetten, ontdekt tools om in enkele klikken van vergaderagenda naar actie & besluitenlijst of notulen te gaan, (vergader)documenten delen met leden van de meetings en boeiende, moderne presentaties ontwikkelen.

 • Module 3 - Online Marketing:

  Goede online zichtbaarheid is niet meer weg te denken voor een organisatie. Met deze module help jij jouw organisatie online op de kaart te zetten door social media beheer, video editing, grafisch design en e-mailmarketing.

 • Module 4 - Finance:

  Leer twee online boekhoudsystemen van a tot z kennen om de financiën van jouw werk- of opdrachtgever te organiseren. 

Finance
Sales
 • Module 5 - Sales:

  Leer werken met twee online tools waarin jij grip hebt op de sales: Inzicht in alle offertes, deals, contactmomenten met klanten en prospects etc. etc.

 • Module 6 - Projectmanagement:

  In deze module leer jij werken met online tools om ieder project tot een goed eind te leiden. Doordat je efficiënt kunt samenwerken met jouw projectteam, je kunt sturen en bent constant op de hoogte van de stand van zaken.

 • Module 7 - Online CRM:

  Met de Online CRM tool Gripp kun jij de gehele bedrijfsadministratie, (personeels)planning, boekhouding en sales organiseren en beheren. De uitkomst voor iedere Future-proof Officemanager of Assistant in het MKB bedrijf.

Online CRM - Gripp

"Een praktijkgerichte, leerzame en leuke training. De vele online tools die behandeld worden voor veel verschillende werkzaamheden zijn duidelijk en compleet. Deze kunnen direct in de praktijk gebruikt worden. Een aanrader voor iedereen die Future-Proof wil worden". 

Caroline van der Pluijm

CMP Office Support
Caroline van der Pluijm
Priscilla Touwslager-Koa

"Een zeer waardevolle training voor de secretaresse die mee wil groeien in de ontwikkelingen van het secretaressevak! Praktisch, duidelijk, en life time toegang tot de modules. Je kunt in je eigen tempo de modules volgen en Hinke is altijd bereid je te helpen, mocht je vragen hebben. Er is een wereld voor mij open gegaan op het gebied van de vele Online Tools die er zijn maar ook op het gebied van Online Marketing. Voor mijn eigen bedrijf Virtual Secretary 4 You een hele waardevolle training waar ik zeer veel aan heb als ondernemer en als VA.  Blij dat Hinke deze training heeft ontwikkeld en haar kennis wil delen. De training is een must als je mee wil groeien in het vak van de assistant! Respect voor Hinke!" 

Priscilla Touwslager-Koa

Virtual Secretary 4 You
Interim Assistant | Virtual Personal Assistant

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil jij meer weten over de online trainingen die Future For Assistants aanbiedt, neem dan nu contact met mij op.