B.L.O.O.M - de Secretaresse & Assistant Carrière Booster training

Het coachingstraject voor Secretaresses & Assistants die de volgende stap in hun carrière willen maken. 

 

B.L.O.O.M - de Secretaresse & Assistant Carrière Booster training

 

Het coachingstraject voor Secretaresses & Assistants die de volgende stap in hun carrière willen maken. 

Je wèèt dat er iets moet veranderen...

Diep van binnen wèèt je dat er iets moet veranderen in je carrière. Het wordt hoogtijd om in beweging te komen. Je wilt (of moet) op zoek naar een nieuwe baan, je wilt eindelijk eens die dikke vette promotie maken of je droomt erover om te starten als Virtual Assistant.

Je staat nu eigenlijk stil in je functie, wilt groeien en ontwikkelen, of je hebt het niet naar je zin bij je werkgever. Kortom, je haalt niet de energie en voldoening uit je baan. En collega's halen hun schouders op 'het gaat toch prima zo'. Maar jij voelt onrust.

Je weet dat het tijd is om in actie te komen, maar je weet niet goed wélke stap je moet zetten en hoe je dit gaat doen.

Dit hoor ik zo vaak van secretaresses.

En dan hebben we het nog niet eens over de weerslag die het heeft op je privé leven...

Je neemt je werk overal mee naartoe: ga je alleen naar de sauna of een wandeling maken op het strand; loop je te piekeren over het werk. Ga je lunchen met vriendinnen; gaat het gesprek toch weer over je werk. Zit je bij de kapper/schoonheidsspecialiste; ook hier gaat het over je werk. Je geniet en ontspant niet voldoende. ‘s Avonds aan tafel met je partner is het ook niet altijd even gezellig. Hij heeft al zo vaak gezegd: “Ga het toch gewoon doen!”
... Tsja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Je weet nu wat je hebt als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Kom je er wel weer tussen op de arbeidsmarkt? Het is jaren geleden dat je hebt gesolliciteerd.

Of nu eens echt het gesprek aan gaan over je ambities en je salaris... je leidinggevende ziet je aankomen. Wat jij wilt is vast niet mogelijk...

Of starten als ondernemer... wat als je geen klanten hebt? Wat als je het niet kunt?

van secretaresse naar assistent-online meetings

Weet dat jíj dit kunt veranderen...

Het is niet nodig om langer stil te staan in je carrière. Jij kunt stoppen met afwachten tot zich een situatie voordoet waardoor alles veranderd. Jij kunt zelf in actie komen. 

Jij kunt je angst om de stap te zetten overwinnen. 

Jij kunt jezelf zichtbaar maken zodat je zichtbaar bent tussen al die sollicitanten of zodat je leidinggevende je ware potentie ontdekt of zodat opdrachtgevers met je willen samenwerken. 

Jij kunt leiderschap pakken over je carrière, zodat jij je dromen waar kunt maken. Zowel binnen als buiten je carrière. 

Jij kunt alles leren over de ontwikkelingen in het vak en de online tools zodat jij niet alleen een ware key player bent voor je leidinggevende, maar ook future-proof bent. 

Jij kunt de juiste mindset ontwikkelen om jouw droomcarrière te creëeren en met elke situatie in je werk goed te kunnen dealen. 

Wat zou het voor jou betekenen als jij de next step in je carrière kunt zetten? Je instant happy wordt van je baan? Jij je ambities en dromen waar maakt? Volledig de regie hebt over je carrière én een ware future-proof key player bent voor je leidinggevende?

 

Werken in je droombaan, waar je energie en voldoening uit haalt, waar je jezelf kunt uitdagen, waarin jij wordt uitgedaagd. Volledige waardering voor je werk.

Dat je ‘s avonds thuis komt, vol trots je partner kunt vertellen over het project waar je momenteel aan werkt. De uitjes met vriendinnen die een stuk gezelliger zijn! Je kunt weer genieten en ontspannen. De energie die je krijgt van je werk, werkt door in je privé leven.

Wat als je eens wist welke stappen je moet zetten om die next step in je carrière te zetten.

Eindelijk die mooie promotie binnenhalen, starten in die nieuwe baan of je inschrijven bij de Kamer van Koophandel als ondernemer.

En wat zou het voor jou betekenen als je daar mijn hulp bij hebt?

Niet langer onzeker, twijfelen en afwachten. Maar gelijk aan de slag! Praktisch, hands-on en met de juiste mindset. Met een sparringpartner (yes, it's me!) die je door deze next step in je carrière coacht.

Zodat jij weer instant happy wordt van je baan. En zo weer maximaal kunt genieten van je privé leven en het maximale uit jezelf en je carrière kunt halen.

Shirley Kasidin_800x800

Shirley Kasidin

Shirley Kasidin Office Support

"Ik heb verschillende aanbieders van VA-opleidingen bekeken en wilde eigenlijk meer de diepte in: gebruik van de verschillende online tools. Bij Future for Assistants vond ik de trainingen die bij mij pasten. Ik heb de lessen gelijk toe kunnen passen in de praktijk. Voor vragen kan je altijd bij Hinke terecht. Ik kan de programma's van Future For Assistants zeer zeker aanraden!"

“Wanneer jij talent en passie laat samenwerken, creëer jij een meesterwerk.”

Hinke_staand_Smile

Hoi! Ik ben Hinke Veldhuizen. Ik help Secretaresses & Assistants die de next step in hun carrière willen maken, maar niet goed weten 'hoe' en hier hulp bij kunnen gebruiken.

Als voormalig 'Schoevers-Meisje' en directiesecretaresse, ben ik sinds 2011 als ondernemer actief in het Assistant vak. Ik stond met de voeten in de klei. Door mij altijd te verdiepen in de ontwikkelingen in het vak en te zorgen dat ik hierin meegroei heb ik een prachtige carrière voor mijzelf kunnen ontwikkelen. En dit gun ik iedere secretaresse in Nederland. Altijd groei, ontwikkeling en uitdaging in je werk. Je doelen en dromen realiseren. Zowel in je carrière als daar buiten.

 

Door mijn ervaring in -, en passie voor het vak te combineren met alle kennis over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden weet ik als geen ander hoe je een prachtige (future-proof) carrière voor jezelf kunt creëren. Daarom heb ik de B.L.O.O.M. methode ontwikkelt.

 

B.L.O.O.M.

Het coachingtraject voor Secretaresses & Assistants die meer uit hun carrière willen halen. Die de next step willen zetten, maar niet goed durven of weten 'hoe'.  

B.L.O.O.M. staat voor Branding, Leadership, Online tools, Ontwikkelingen, Mindset.

BLOOM- METHODIEK FFA
 • Branding = Als secretaresse mag je het jasje van ‘stille kracht’ uittrekken. Het is tijd om jezelf zichtbaar te maken, zodat niemand meer om je heen kan en jij de tofste banen, promoties, projecten of klanten naar je toe trekt.
 • Leiderschap = Het is tijd om de dienstbare rol en houding los te laten. Vanaf nu pak je leiderschap, over en in je carrière. Leiderschap om die promotie te realiseren, in je sollicitatieproces en in de samenwerkingen met je (interne) klanten.
 • Online tools = Zijn niet meer weg te denken in (de toekomst van) het vak. Ze bouwen de brug naar de tijd dat je misschien daadwerkelijk geen uitvoerende taken meer hoeft te doen, doordat robotisering, digitalisering en automatisering deze overnemen. Online tools helpen je efficiënter (samen)werken, professioneler werken, zodat jij tijd overhoudt voor de inhoud. Met kennis van en over Online Tools creëer je gelijk een future-proof carrière!
 • Ontwikkelingen = Er verandert nogal wat in het vak. Door te zorgen dat jij je hier bewust van bent, de ontwikkelingen kent en de vertaalslag kunt maken naar jouw functie is je ambitieuze carrière stap gelijk future-proof.
 • Mindset = Essentieel in het doorvoeren van veranderingen in je carrière, in je functie, in de samenwerkingen, in de organisatie. De juiste mindset is key om de next step in jouw carrière succesvol te kunnen maken.

En dit alles doe je met je passie en talent als voedingsbodem. Het fundament van een happy carrière.

logo_kaliber_rose_k1

Petra ter Brugge

Bestuurssecretaris - Kaliber Kunstenschool

"Heel interessant programma. Praktijkgericht, hands-on en met veel oefenmogelijkheden. Qua online tools gaat er een wereld voor me open!

Echt een aanrader voor iedere ondersteuner die met goede kennis van zaken de toekomst in wil gaan. Het programma stelt je in staat om voor je bedrijf een voortrekkersrol te vervullen en jezelf en je baan toekomstproof te maken.

Trots op Hinke dat ze dit zo heeft neergezet. Professioneel, praktisch en benaderbaar!"

Hoe ziet het programma eruit?

In 90 dagen gaan wij intensief samenwerken zodat jij de next step in jouw carrière kunt zetten. 

 • Future For Assistants Academy:

  De lessen staan, ingedeeld in modules, voor je klaar in de Future For Assistants online academy. In deze lessen leer jij de B.L.O.O.M. methode. Praktisch, hands-on en met de juiste mindset leer jij welke stappen jij moet zetten om jouw doelen binnen je carrière te realiseren. 

 • De Sparringpartner:

  Ik ben je Sparringpartner. Als mentor/coach kan ik je begeleiden bij de lessen, in het proces en je mindset. In de wekelijkse online videocall kun jij je vragen live aan mij stellen. Daarnaast kun je 24/7 je vragen stellen in een besloten online omgeving.

 • Live Leadership & Brainstorm:

  Een live dag waarin je leiderschap een extra boost krijgt en een brainstorm sessie die je helpt om jouw ambities in je carrière te realiseren. 

Team

Jij moet het doen. En ik ben er voor jou. I’ve got your back.

B.L.O.O.M. bestaat uit 4 modules

hoe jij jouw ideale werkgever vindt

1. Passie, Talent en Carrière

Voor een happy carrière is werkgeluk essentieel. Werkgeluk vind je bij je ideale werkgever, in je droom functie en in de rol die je op het lijf geschreven is. Jij leert je passie en talent inzetten in je carrière. Je ontdekt waar je kracht ligt, waar je groei- en ontwikkel potentieel zit, welke stappen je nog mag gaan zetten en hoe je dit alles kunt benutten om de next step in jouw carrière te maken. 

Leadership

2. Branding:

Jij leert jezelf zichtbaar te maken. Online, offline en ‘op papier’. Zodat jij de tofste banen,   promoties of klanten naar je toe kunt trekken. Jij leert hoe je LinkedIn inzet voor je carrière. Je leer hoe je jezelf kunt onderscheiden tussen 100 andere kandidaten in een sollicitatieproces. Je leert visie vormen, je leert adviseren, je leert op te staan in de vergadering, hoe je van jezelf kunt laten horen in de organisatie.

van secretaresse naar assistent-online meetings

3. Leadership:

Jij leert leiderschap pakken over en in je carrière. In en over jouw sollicitaties, in je functie, in de samenwerking met je collega’s, leidinggevende en klanten. Je leert hoe je over de drempel kunt stappen die je nu weerhoudt om in actie te komen. Je leert focussen op je doel, zodat jij bereikt wat je wilt bereiken in je carrière. 

Office 365 & G Suite

4. Online Tools:

Jij leert werken met online tools: Office 365 en G Suite hebben geen geheimen meer voor jou, evenals de tools voor professionele (online) meetings. Daarnaast kun je kiezen uit een module met tools voor jouw specialisatie: Online Marketing, Sales, Finance, Projectmanagement of Online CRM. En natuurlijk kennen de ontwikkelingen in het vak geen geheimen meer voor jou!

Geen toekomst voor secretaresses. laat je niets wijs maken

Wat je krijgt:

 • Online programma: in eigen tijd, tempo en plek te volgen
 • Praktische video’s en werkboeken om mee aan de slag te gaan.
 • Wekelijkse online coachcall, de ene week individueel, de andere week met de groep.
 • Besloten community voor 24/7 coaching en netwerk.
 • Live Leadership & Brainstorm dag.
 • Persoonlijke support

Heb je een positieve mindset? Ben jij bereidt te werken voor je eigen carrière?

Dan is dit coachingstraject voor jou!

B.L.O.O.M. is voor Secretaresses & Assistants die voelen, ik...

 • … heb meer in mijn mars!
 • … wil nú die next step in mijn carrière maken!
 • … wil een future-proof key player zijn!
 • … durf de touwtjes in handen te nemen!
 • ... wil mijn dromen binnen en buiten mijn carrière realiseren!
Projectmanagement

Reviews

"De lessen zijn heel toegankelijk en de inhoud is heel praktisch en met zorg uitgekozen. Goed te doen en veel oefenmogelijkheden. Hinke is een erg betrokken coach en heeft heel veel kennis in huis. Zij is echt de expert in haar vak! Zij denkt met je mee. Of je een secretaresse bent of een VA, met deze programma's kom je beslagen ten ijs. Ik kan het echt iedereen aanraden!"

Jade Narain
Webdesigner | Creative Joy

"Voor elke leergierige secretaresse een aanrader! Het is leuke, leerzame en zeer praktische training. Veel kun je gelijk in de praktijk toepassen, waardoor de kennis die je hebt opgedaan niet naar de achtergrond vervaagd. Kortom, echt geen spijt dat ik deze training ben gaan doen."

Esther Mensonides
Juridisch secretaresse
Jolanda van velzen_800x800

"Een hele praktische training met veel oefenmogelijkheden, zodat je de kennis gelijk onder de knie hebt. Ook ten zeerste aan te bevelen voor VA’s. En Hinke is een fantastische coach/trainer waar je met al je vragen terecht kunt!”

Jolanda van Velsen
Personal-VA | Office & HR Support
Priscilla Touwslager-Koa

"Een zeer waardevolle training voor de secretaresse die mee wil groeien in de ontwikkelingen van het secretaressevak! Praktisch en duidelijk. Je kunt in je eigen tempo de modules volgen en Hinke is altijd bereid je te helpen, mocht je vragen hebben. Er is een wereld voor mij open gegaan op het gebied van de vele Online Tools die er zijn maar ook op het gebied van Online Marketing. Blij dat Hinke deze training heeft ontwikkeld en haar kennis wil delen. De training is een must als je mee wil groeien in het vak van de assistant! Respect voor Hinke!"

Priscilla Touwslager - Koa
Virtual Secretary 4 You Interim Assistant | Virtual Personal Assistant

"Ik volg met veel plezier de programma's Future-Proof Assistant & Expert omdat deze programma's goed aansluiten bij mijn ambitie.

Ik was al langere tijd op zoek naar een opleiding/cursus waarin ik mijn kwaliteiten verder kon ontwikkelen. Gezien de ontwikkelingen in het secretaressevak, sluiten de programma's van Future For Assistants heel goed aan op de ambities van een secretaresse die hierin mee wil groeien en future-proof wil worden!"

Jildau Zwaagstra
Secretaresse LAKC | AMC Academic Medical Center

Na het doorlopen van het programma:

 • Neem jij de regie over je carrière en kun jij je ambities waar maken.
 • Ben jij een ware Future-proof Key Player voor iedere leidinggevende of opdrachtgever.
 • Kun jij werken met Online tools.
 • Kun jij een carrière creëeren waar je instant happy van wordt.

Ik word instant happy van het secretaressevak. Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Het is mijn passie. Echter, ik doe dit niet voor mijzelf. Als jij de next step in je carrière wilt zetten, dan ben ik er om je te helpen.

All my love, Hinke

Ik word instant happy van het secretaressevak. Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Het is mijn passie. Echter, ik doe dit niet voor mijzelf. Als jij de next step in je carrière wilt zetten, dan ben ik er om je te helpen.

All my love, Hinke