FUTURE FOR ASSISTANTS RECRUITMENT

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een Assistent. Naar hún future-proof key player.

Er staat je een nieuw avontuur te wachten...

man-having-a-phone-call-in-front-of-a-laptop-859264

Je bent ondernemer, in hart en nieren, je hebt een prachtige business staan. Misschien zelfs meerdere. Je bent innovatief. Groeit mee met de ontwikkelingen in jouw sector of branche. Kijkt naar de toekomst, de kansen en mogelijkheden. En durft hierop in te springen. 

 

En dit alles doe je met de fantastische ondersteuning van jouw secretaresse/assistant. Echter, er is een probleem: zij gaat binnenkort de organisatie verlaten…

Of mis je juist die ondersteuning? De huidige secretaresse/assistant neemt je zeker werk uit handen, ondersteunt je met veel uitvoerende taken. Maar je zou graag meer willen. Volledig ontzorgt worden door een key player. Jouw rechterhand. Maar hoe? En wat deze Assistant nu exact moet gaan doen… best lastig nog. 

 

Of… run je de business nog altijd alleen… doe je eigenlijk alles zelf? Natuurlijk een aantal medewerkers op kantoor ondersteunen je wel met een aantal zaken. Maar eigenlijk wordt het hoog tijd voor professionele, future-proof ondersteuning! Best spannend om zaken los te gaan laten. Maar je weet dat dit de enige mogelijkheid is om verder te groeien en te blijven ontwikkelen.

pexels-photo-897817

Jouw assistant: een future-proof key player!

two-women-using-on-black-laptop-computer-2041393

Stel je voor: een Assistant die jouw taal spreekt. Die het ondernemerschap begrijpt. Jouw key player. Een sparringpartner waar je veel mee kunt bespreken. Die je inhoudelijk kan ondersteunen bij projecten. Waar je klanten aan kunt toevertrouwen. Iemand die alles voor je regelt. Je vaak een stap voor is. Die kansen en mogelijkheden ziet en die future-proof is: het online en op afstand werken met tools en systemen is jouw key player toevertrouwt.

Waardoor jij je nog meer kunt focussen op je business(es), maar ook weer tijd en ruimte hebt om je volledig op je eigen kwaliteiten te richten. Misschien is dit een specialisatie, je dienst of product, of juist je klanten. Jij kunt weer doen waar je blij van wordt, waarom jij je business ooit bent gestart. En de rest… doe je samen met jouw future-proof key player.

 

Of misschien ontstaat er door deze Assistant juist ruimte om eindelijk te doen wat je allang wilt doen: de boel omgooien, groeien, meerdere vestigingen openen, internationale markten verkennen. You name it.

photo-of-woman-using-laptop-3194518

Even kennis maken?

Denk jij dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij de zoektocht naar de ware key player voor jouw organisatie? Dan zijn wij wellicht een match! Denk jij dat ook? 

Jolanda van Velsen

Hinke je bent een echte verbinder! In het verleden ben je regelmatig de verbindende factor geweest in mijn contact met nieuwe opdrachtgevers. Je voelt haarfijn aan qua branche, vraag en aanbod, persoonlijkheden of het een match made in heaven zou kunnen zijn. Ik kan wel stellen dat je binnen mijn netwerk een positieve bijdrage hebt geleverd aan het succes van mijn bedrijf. Ik waardeer je puurheid, oprechtheid en integriteit. Daarnaast breng je natuurlijk een schat aan ervaring met je mee. En dat maakt je ook een fijne sparringspartner!

Jolanda van Velsen
Virtual Professional | Office & HR Support

Action is the foundational key to all success

Hallo! Ik ben Hinke Veldhuizen. Ik match gevestigde ondernemers met future-proof assistants. Key players die de ondernemers ondersteunen bij het runnen van de business, de business laten groeien en ontwikkelen. Waardoor er voor de ondernemer ruimte ontstaat om te focussen op de toekomst en nieuwe doelen.

Hinke profielfoto

 

Als voormalig 'Schoevers-Meisje' en directiesecretaresse, ben ik sinds 2011 als zelfstandig ondernemer actief in het Assistant vak. Ik stond met de voeten in de klei. Door mijn ervaring in -, en passie voor het vak te combineren met alle kennis over de ontwikkelingen in het vak weet ik als geen ander wat een Assistant daadwerkelijk voor een organisatie kan betekenen. Zeker als deze Assistant is meegegroeid met de ontwikkelingen in het vak: de skills beheerst, de tools en systemen kent, als sparringpartner en projectleider op kan treden, inhoudelijke ondersteuning kan bieden.

 

Deze ervaring en passie combineer ik met mijn ruime ervaring op het gebied van recruitment. Een van mijn andere passies: die juiste match vinden die écht werkt. Voor beide partijen. De Assistant een droombaan. De ondernemer een ware key player als rechterhand waardoor zijn/haar business kan groeien en ontwikkelen.

 

Ik weet hoe belangrijk het is dat een medewerker, in dit geval een Assistant, echt op hààr plek zit. En ik weet hoe waardevol een goede Assistant voor een ondernemer is. En dit gun ik jullie allebei. Daarom ben ik gestart met Future For Assistants Recruitment.

brown-classic-color-design-175689

Door samen te werken met mij weet je dat je Assistant een future-proof key player is en dat je (weer) rust in, en grip op je business krijgt.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

01.

Wij gaan samen in gesprek. Ik wil jouw business, maar vooral jou leren kennen. Weten wat je uitdagingen zijn. Wat je anders wilt doen. Wat je niet wilt veranderen. Wat belangrijk is voor jou. Voor je business. Waar je blij van wordt. En waar niet van. Dit gesprek kan plaatsvinden d.m.v. een videocall of op locatie.

02.

Ik ga voor jou op zoek in mijn netwerk en, indien nodig, daarbuiten. Ik voer gesprekken met Assistants die mogelijk bij jou en je bedrijf passen. Afhankelijk van onze gemaakte afspraken stel ik één of meerdere Assistants aan je voor. Zodat jij zelf met hen in gesprek kunt gaan. Zodat je zelf kunt ervaren of de klik er is en wie jou en je bedrijf het beste kan helpen.

Een match? Top! Daar doen we het voor! De Assistant treedt bij jouw organisatie in dienst. Onze samenwerking voor deze match is een eenmalige investering voor jou.

Marloes Stuiver
Flink wat jaren geleden heb ik het genoegen gehad om met Hinke samen te werken in het recruitment vak. We hebben altijd contact gehouden. Hinke vergeet je dan ook niet snel, ze is een bijzonder prettig mens! Ik heb haar leren kennen als een professional met een duidelijk doel, ze kent haar kwaliteiten en kan anderen inspireren. Hinke is ondernemer, kent het secretaresse/(virtual) assistant vak én het recruitment vak. Als het mij vraagt is Hinke dé ideale partner voor jouw recruitment opdracht.

 

Marloes Stuiver
HR adviseur | Hogeschool Van Hall Larenstein

photo-of-a-man-and-woman-using-a-laptop-computer-1647905

Ben jij een gevestigde ondernemer en zoek jij GEEN standaard secretaresse, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Weet je dat jouw nieuwe avontuur, de zoektocht naar een jouw ware key player, mag starten? Wacht dan niet langer. Plan nu een gesprek in. Dan gaan we samen kijken wat jij en jouw organisatie nodig hebben.