Die nieuwe baan, te gekke promotie maken, of succesvol starten als Virtual Assistant?

Wat als je het WEL durft, als je WEL weet hoe en het WEL gaat doen…?

Al meer dan 100 secretaresses en assistants gingen jou voor en zij hebben dankzij mij ALLEMAAL een carrièreboost gekregen.

 

Ondanks dat ze het spannend vonden en dachten dat het niet voor hen was weggelegd.

De 1 op 1 coaching is superwaardevol!

Ik zou B.L.O.O.M. aanbevelen aan alle assistants die weten dat ze de volgende stap willen en kunnen maken in hun carrière, maar niet precies weten hoe. Wat je mist als je deze training niet volgt? Een steuntje in de rug, handvatten en een duidelijke pad gedurende het proces voor DE verandering in je carrière!

Waar wacht jij nog op?

Blijf je wachten tot jou een salarisverhoging of promotie wordt aangeboden? Verwacht je dat een andere werkgever bij je aanklopt of je alsjeblieft bij hem/haar wilt komen werken? Denk je dat die waardering vanzelf komt, zolang jij maar nóg harder werkt en meer incasseert?

Pak de touwtjes van je carrière zelf in handen

Voel jij je gelukkig in je huidige job en krijg je er energie van? Of groeit je frustratie alleen maar meer en voel jij je futloos, ingeperkt en irriteer jij je mateloos. Omdat je meer kan. Anders wilt. En je diep van binnen weet, dat je het NU moet doen.

Lieve assistant, doe het, want het kan.

Creëer de baan, de carrière en het leven van je dromen! B.L.O.O.M.

Hét coachingstraject voor Secretaresses & Assistants die meer uit hun
carrière en leven willen halen

Jorine Van der Wurff - Hueting

Er was voor mij geen reden om deze training niet te gaan volgen.

Ik merkte aan mezelf dat ik opzoek was naar handvaten om voor mijzelf te beginnen als VA, iemand met wie je kan sparren en ook door hetzelfde proces is gegaan. Na een beetje online onderzoek en vergelijkingen, heb ik voor BLOOM gekozen vanwege de kleinschaligheid, en de klik met Hinke! Maar zeker ook vanwege de combinatie van een online platform met modules die je in eigen tempo kan volgen en de groeps/1-1 coach calls, die super waardevol zijn.

Jorine
Executive Assistant

Ik ben Hinke Veldhuizen, ontwikkelaar van de B.L.O.O.M Boost je Carrière training. En ik wens dat jij de volgende succesvolle secretaresse of assistant wordt.

 

Want…  JA, die succesvolle carrière is voor jou weggelegd.
Sterker nog, ze is zelfs dichterbij dan je denkt…!

Dit ben jij

 • Je staat al langere tijd stil in je functie en je krijgt geen energie meer van je baan.

 • Je hebt het niet meer naar je zin, je verveelt je, voelt je niet gewaardeerd en je weet dat je meer kan.

 • Je wilt graag groeien en ontwikkelen, maar je omgeving zegt dat je voor zekerheid moet gaan; de voorwaarden zijn toch goed? Maar jij voelt je gefrustreerd.

 • Zelf zie je geen mogelijkheden, je wilt wel, maar solliciteren, of jezelf zichtbaar... hoe dan? Moedeloos word je ervan.

 • Ben je niet al te oud, te onervaren en al die technologie… je voelt je onzeker, maar je nog wel kans?

2A6A4247.jpg
Hinke

Dit wil jij

 • Je droombaan, waar je voldoening uit haalt, uitgedaagd wordt en waardering krijgt.

 • Energiek en enthousiast thuiskomen en je partner vertellen hoe fijn je werkdag was.

 • Een krachtige gesprekspartner zijn die serieus genomen wordt en die ertoe doet.

 • Zelf zie je geen mogelijkheden, je wilt wel, maar solliciteren, of jezelf zichtbaar... hoe dan? Moedeloos word je ervan.

 • Een mooie toekomst die je zelf hebt gecreëerd en waar je dankbaar voor bent.

Ook al weet je nog niet WELKE stap je moet zetten of HOE je het gaat doen… 

B.L.O.O.M. De volgende stap in jouw carrière

Hét coachingstraject voor Secretaresses & Assistants die meer succes en voldoening uit hun carrière en leven willen halen

B.L.O.O.M. Carrière Boost Training:

 • Overwin je angsten, want je weet diep van binnen dat je meer kan

 • Pak leiderschap over je carrière, want jij bent veel krachtiger en dat weet je

 • Spring eruit tussen andere assistants met jouw unieke uitstraling en kwaliteiten

 • Verrijk je kennis over online tools en future smart werken, zodat jij super aantrekkelijk wordt voor werk- of opdrachtgevers

 • En maak die volgende stap in je carrière met nóg betere benefits en voorwaarden.

Maak je dromen waar

Voldoening in je werk

Succesvol zijn

Een mooier huis

Fijner leven

Heerlijke vakanties

Hinke Veldhuizen - Home

Ik ben Hinke Veldhuizen, oprichter van Future For Assistants en met mijn B.L.O.O.M. training help ik je naar die volgende stap in je carrière. Ik word enorm blij als ik secretaresses en assistants zie groeien en ontwikkelen. Waar jij stond, daar heb ik ook gestaan.

 

Ik ben jarenlang directiesecretaresse geweest en op een dag wist ik dat ik de stap naar het ondernemerschap MOEST maken. En ook al was het nieuw en voelde ik me onzeker, wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!

 

Inmiddels heb ik meer dan 100 secretaresse en assistants getraind en begeleid. Naar een nieuwe carrière, naar promotie, of naar het ondernemerschap. Met als resultaat heel veel gelukkige, succesvolle en geweldige secretaresses en assistants. Die de touwtjes van hun carrière in eigen hand hebben genomen. Die zich krachtig voelen en krachtig zijn. Die een gelijkwaardige en gerespecteerd sparringpartner voor hun werkgever zijn.

En waarom het zo moeilijk is om zelf die stap te maken? Omdat wij een dienstbaar beroep hebben. Wij treden niet snel op de voorgrond. Wij zijn sterk in het ondersteunen van anderen. Onszelf laten zien gaat ons van nature niet gemakkelijk af. 

In de BLOOM training leer je hoe eenvoudig het wel is. Dit geldt ook voor technologische ontwikkelingen en future smart werken. Je verrijkt jezelf en je carrière en je bent van veel meer waarde en betekenis voor een ander.  Ik weet dat er meer succes en voldoening voor jou is weggelegd, dus neem die stap!

DE verandering in je carrière!

Ik zou B.L.O.O.M. aanbevelen aan alle assistants die weten dat ze de volgende stap willen en kunnen maken in hun carrière, maar niet precies weten hoe. Wat je mist als je deze training niet volgt? Een steuntje in de rug, handvatten en een duidelijke pad gedurende het proces voor DE verandering in je carrière!

Gun jezelf een B.L.O.O.M. carrière boost

B.L.O.O.M. staat voor

Branding

Leadership

Online tools

Ontwikkelingen

Mindset

Hoe ziet het B.L.O.O.M. programma eruit?

Het B.L.O.O.M. programma duurt 3 maanden, is opgedeeld in 4 modules en omvat de 5 B.L.O.O.M. essentials. Deze unieke combi helpt jou om die volgende stap te nemen naar de future smart versie van jezelf. In slechts 3 maanden tijd!

B.L.O.O.M. TRAINING

De BLOOM training is opgedeeld in vier modules en bestaat uit praktische video’s en handige werkboeken. Je volgt B.L.O.O.M.  gemakkelijk in je eigen tijd en tempo. Thuis, op kantoor, in de avonduren… wanneer het jou het beste uitkomt. Je leert hoe je praktisch, daadkrachtig en met een positieve mindset de juiste stappen zet, zodat jij jouw doelen in je carrière realiseert. Ga direct naar de modules.

IEDERE WEEK EEN ONLINE GROEPSSESSIE

Iedere week hebben we een online video call met alle kandidaten. Een heerlijk moment van verbinding, waar jij je vragen live aan mij kan stellen. De kracht van de groepscalls is ook dat we van en met elkaar leren, groeien en ontwikkelen.

BESLOTEN COMMUNITY

De online community is een waardevolle plek voor het delen van je inzichten en successen.  Elkaar verder helpen, je succes vieren en met elkaar en van elkaar leren. Dat maakt de besloten community een krachtig netwerk van gelijkgestemde professionals, waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

LIVE DAG LEADERSHIP & BRAINSTORM

Een bijzondere, volledig verzorgde en inspirerende live dag waarin jouw leiderschap een extra boost krijgt. Een live dag vol verrassingen en een brainstormsessie die je helpt om jouw ambities in je carrière te realiseren.

BLOOM VIP VERSIE

Naast het standaard B.L.O.O.M. programma, heb je de mogelijkheid voor de B.L.O.O.M. VIP versie. De VIP versie bestaat uit 6 x een private online 1 op 1 sessie met mij. En dat bovenop alle bovenstaande onderdelen. Kies je voor dit VIP Traject dan ben ik je persoonlijke sparringpartner, mentor en coach en begeleid ik je 1 op 1 gedurende het proces. Iedere 2 weken bespreken we je voortgang en ontwikkeling en stel je jouw vragen aan mij.

Er zijn slechts 7 VIP plekken beschikbaar!

DE B.L.O.O.M. MODULES

Module 1. Passie, Talent en Carrière

Ontdek hoe jij je passie en talent optimaal inzet in je carrière, zodat jij je werkgeluk vergroot. Werkgeluk is essentieel voor een happy carrière. Werkgeluk betekent werken bij je ideale werkgever en in de functie die jou op het lijf is geschreven.  Je leert waar jouw kracht ligt, waar je groeipotentieel zit en welke stappen jij mag nemen in jouw carriere.

Module 2. Branding

Ik laat je zien hoe jij als een magneet de tofste banen, promoties of klanten aantrekt. Je leert hoe je LinkedIn inzet voor je carrière, hoe je jezelf onderscheidt van 100 andere kandidaten in een sollicitatieproces en je gaat jouw eigen visie vormgeven. Je ontwikkelt je adviesskills en je leert hoe je (meer) van jezelf laat horen in een vergadering of in je organisatie. Zowel online, offline en op papier ga jij jezelf zichtbaar maken. Op een manier die bij jou past en goed voelt.

Module 3. Leadership

Je leert hoe je leiderschap pakt in en over je carrière. In je functie en in sollicitaties en in samenwerkingen met collega’s, leidinggevende of klanten. Ik laat je zien hoe je in actie komt en de drempel verlaagt, die nu te hoog lijkt. Je leert focussen op je doelen, waardoor je bereikt wat je wilt bereiken in je carrière.

Module 4. Online Tools

Online pakketten zoals Office 365 en G Suite  hebben straks geen geheimen meer voor jou. Daarnaast leer je vele tools voor de organisatie van meetings, marketing & finance kennen. 

Is B.L.O.O.M. ook voor JOU?

B.L.O.O.M. is voor Secretaresses & Assistants die:

 • Ambities hebben en weten dat ze meer kunnen bereiken

 • Die een future-proof en future-smart player willen zijn

 • Die dromen van een lekker, fijn en gelukkig leven

 • Die in zichzelf en in hun carrière willen investeren

 • Die nú die next step in hun carrière willen maken

B.L.O.O.M. is niet geschikt voor Secretaresses & Assistants die:

 • Geen positieve mindset hebben

 • Bang zijn om leiderschap te pakken

 • Niet coachbaar zijn of open staan voor feedback

 • Geen verantwoordelijkheid durven te nemen

 • iet bereid zijn om in zichzelf te investeren

Stel je eens voor waar jij over 3 maanden kan staan

TESTIMONIALS

Ireen

Als je je afvraagt of je dit tot je 67/68ste wilt blijven doen, geeft B.L.O.O.M. je dat zetje

Ik wilde al langer voor mezelf beginnen, omdat ik veel meer in mijn mars heb dan ik in mijn baan kon betekenen. ik had ook zelfs een vaste opdrachtgever, maar toch wist ik niet goed hoe ik hier verder vorm aan kon geven. Ook omdat ik daarmee een stuk zekerheid (baan in loondienst) zou opgeven. Het B.L.O.O.M. trainingstraject heeft mij duidelijkheid gegeven dat mijn doelen haalbaar waren. Iedereen die vastloopt in haar huidige baan of werk, of wanneer je er de energie niet meer uithaalt, kan ik B.L.O.O.M. aanbevelen. Als je op een dood spoor zit en je afvraagt of je dit tot je 67/68ste wilt blijven doen, kan B.L.O.O.M. je dat zetje naar het creëren van nieuwe kansen. Hetzij bij je huidige werkgever, een andere werkgever of misschien wel voor jezelf. Hinke is die spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’. 

Ireen Boekel
Eigenaar Ireen Office Management

Sylvia

Door de B.L.O.O.M. training kan ik veel meer het leven gaan leven wat IK wil

Alles (om te starten als VA) stond klaar maar ik deed er niets mee, er klopte nog iets niet. Ik wist alleen niet wat. Ik gaf het een beetje op en zocht maar weer naar een baan in loondienst. Hinke begreep wat mijn uitdaging was, waar ik mee zat. Ik ben nu echt vol enthousiasme aan de slag. Ik heb een beter verhaal en het maakt me nu ook veel minder uit wat een ander ervan vindt. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn passie heb gevonden! Het maakt mij heel energiek, blij en enthousiast! Door de B.L.O.O.M. training kan ik veel meer het leven gaan leven wat IK wil. Ik zou B.L.O.O.M. aanbevelen aan iedereen die niet weet ‘hoe’ je door moet pakken, oftewel, die nog niet weten wat haar passie is. Door B.L.O.O.M. leer je wat leven vanuit je passie is en dat wil niemand missen!

Sylvia Bimmerman
Support Professional - Support by Syl

VEELGESTELDE VRAGEN

Laten we eerst een afspraak maken en bespreken of BLOOM ook echt bij jou past en of dit het juiste moment is om in te stappen in het BLOOM traject. In het gesprek bespreken we dan ook de investering en de betalingsmogelijkheden. Boek hier je afspraak met mij. 

Het BLOOM VIP programma is een uitgebreidere versie van het BLOOM programma. In het VIP programma krijg je 6 x een 1 op 1 sessie met mij erbij, voor dat stukje meer persoonlijke aandacht. Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik heb al meer dan 100 vrouwen getraind en begeleid, en ik weet wat zij tegen je zullen zeggen: DOEN! Het is zo’n boost voor je carrière en ook privé pluk je er de vruchten van!

Denk je dat, of weet je dat? Want ik weet dat die betere baan of opdracht er wel degelijk is voor jou. Je twijfel en onzekerheid staan je nu nog in de weg en dat is precies waar je in het B.L.O.O.M. programma aan gaat werken. Om daar vanaf te komen. Die betere baan komt er dan echt.

In de B.L.O.O.M. training ga je juist leren dat jij veel meer kwaliteiten hebt (die je nu nog niet ziet). En als je eenmaal weet welke kwaliteiten dat zijn, dan wordt een promotiegesprek niet alleen makkelijker, maar zelfs logisch!

Het is veel minder eng dan je denkt en het gaat veel meer over assertief zijn. Iedere B.L.O.O.M. deelnemer heeft zichzelf overtroffen en haar angsten overwonnen. En dat is wat je wilt: je angsten overwinnen.

Dat je het overweegt zegt eigenlijk al genoeg. 🙂 En om je gerust te stellen: geen enkele startende ondernemer heeft ervaring met het ondernemerschap. Dat leer je gaandeweg. Het grote voordeel is wel dat het B.L.O.O.M. traject jou de beste begeleiding biedt die je je kan wensen.

Dat is helemaal niet erg, want het is precies de reden waarom ik de BLOOM training heb ontwikkeld. In de training ga jij ontdekken welke stap jij wilt nemen. Doe je mee? Ja toch!

Als de prijs een probleem is dan mag je in 5 termijnen betalen. Ik weet uit ervaring dat de prijs vaak niet het probleem is maar de angst dat het je gaat lukken. En dat is natuurlijk precies wat je niet wilt. Je wilt die volgende stap maken toch? Plan een gesprek in met mij, dan bespreken we de mogelijkheden, oke?

Je bent ook geen verkoper en je hoeft jezelf ook niet te verkopen. In de training ontdek je jouw kracht, talent en jouw unieke meerwaarde en hoe je dat uitdraagt en zichtbaar maakt. JIj bent secretaresse, of assistant en je hebt geweldige kwaliteiten, die je meer gaat laten zien.

Is het nu niet het juiste moment. of vind je het gewoon heel erg spannend? Want het juiste moment bestaat eigenlijk niet. Als je diep van binnen een JA voelt, dan weet je zelf het antwoord wel. Zullen we gewoon een afspraak maken en dit samen bespreken?

Er zijn zoveel vrouwen die dit ook dachten en zij hebben door de BLOOM training toch echt iets beters voor zichzelf gecreëerd. Het is een kwestie van verder kijken en ervoor open staan. Sta jij ervoor open, om iets beters te krijgen?

Ben jij het volgende BLOOM succes?