Dromen, Durven, Doen, Diamond VA Business challenge

Droom jij van je eigen VA Business? 
Vind je het super spannend?
Heb je geen idee hoe en waar je zou moeten beginnen?
Is je grootste zorg ‘wat ga ik doen’ en ‘krijg ik wel klanten’?

Wil jij:

Voelen hoe het is om de leading lady van je business en je leven te zijn?
Je angst overwinnen om te gaan starten.
Vertrouwen omdat je precies weet wat je te wachten staat.

Het geheim van het succesvol opzetten en runnen van je VA Business kennen?

Meld je dan nu aan voor de “Dromen, Durven, Doen, Diamond VA Business” challenge.

Jij gaat in deze 4-daagse challenge van Dromen naar Diamond VA Business! 

Mijn naam is Hinke, ik ben eigenaar van Future For Assistants en met mijn business coach ik VA’s bij het succesvol opzetten en runnen van hun business. In 2011 startte ik mijn eerste business als Interim Directiesecretaresse. Wat vond ik het spannend! Maar zo blij dat ik de stap heb gezet. Na 6 succesvolle jaren heb ik mijn offline business omgegooid naar een online business. Ik ging verder als VA. Dit vroeg om andere klanten en een andere werkwijze. Weer dezelfde spanning. Gaat dit ook lukken? Binnen een paar maanden had ik alles weer up & running. Het was tijd voor de volgende stap: andere vrouwen helpen om hun VA Business succesvol op te zetten én te runnen zodat zij dat hun dromen en ambities waar kunnen maken en de vrijheid voor zichzelf en hun omgeving kunnen creëren waar ze zo naar verlangen.

FFA_Web_Quote_01

Ik weet waar je staat (10 jaar geleden stond ik op dezelfde plek en 4 jaar geleden deed ik dat nog eens dunnetjes over). Ik ken je gevoel. Ik weet hoeveel vragen je hebt. En daarom organiseer ik deze challenge.

Ik zal je alvast één geheim verklappen: jij kunt dit! Je bent een topsecretaresse of assistant, je verstaat je vak. Jij kunt ondernemers helpen met je kwaliteiten. Daarover geen discussie. Ook het neerzetten van een business kun jij! Je hebt in je leven zoveel (praktische) dingen uitgezocht, gepland, geregeld en georganiseerd. Voor een inschrijving KVK en een financiële administratie draai jij je hand niet om. (Tuurlijk tips, tricks en handvatten zijn heel fijn en handig! Maar trust me: dit kun jij!). De echte uitdaging zit in het ondernemen en daar kan ik je mee helpen.

Privacy verklaringTotaal: € -
FFA_Web_Rij_1920x650px_Fotos12

Q&A

Waarom kost het geld? Omdat dit over ondernemen gaat. Bereidt zijn om in jezelf en je business te investeren. En trust me, deze challenge is net als een VA voor haar klant en als een diamant: van onschatbare waarde.

Waar vindt de challenge plaats? Het vind plaats op Instagram in een besloten groep en je ontvangt mails met info & opdrachten.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn? Je kunt het in je eigen tijd en tempo volgen. Je hebt toegang tot alle info, jij kunt hiermee aan de slag wanneer het jou schikt. Er zijn momenten dat ik live kom op Instagram. Zorg dat je erbij kunt zijn. Dan haal je het meeste eruit. Lukt het echt niet? Je kunt altijd terugkijken.

Waarom kost het geld? Omdat dit over ondernemen gaat. Bereidt zijn om in jezelf en je business te investeren. En trust me, deze challenge is net als een VA voor haar klant en als een diamant: van onschatbare waarde.

Privacy verklaringTotaal: € -